top of page
  • Foto del escritorAssociaició Cultural Algoleja

M'esperaràs?

El passat diumenge 14 d'abril, a les 19 hores, al Teatre Modern d'Alginet projectàrem la producció valenciana dirigida i interpretada per Carles Alberola d'Albena Produccions "M'esperaràs?"

M'esperaràs? És una pel·lícula carregada de preguntes existencials, però també de respostes amb un guió enginyós recolzat en cites de clàssics. Aquesta adaptació cinematogràfica ve del teatre i fica a l'espectador en el saló d'un pis del barri valencià de Russafa i toca diferents temàtiques i obsessions que ja va desenvolupar Alberola en els seus textos teatrals i treballs televisius: l'individu atrapat per una realitat inhòspita, la por de lluitar pel que desitgem i l'esperança de fer els somnis realitat. En paraules d'Alberola, actor, director i autor de l'obra, la pel·lícula parla de "la capacitat per a donar-li la volta a la nostra existència i lluitar per canviar el que no ens agrada".

Aquesta iniciativa dirigida per nosaltres tenia com a objectiu gaudir d'una de les pel·lícules de més èxit en el panorama actual, i poder recaptar fons per a Unitat de Respir Benvinguts Alginet, doncs tots els ingressos anaren destinats a aquesta Associació.



11 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

Comments


bottom of page