top of page
  • Foto del escritorAssociaició Cultural Algoleja

Acosta't a la Ribera

Acabàrem el nostre curs cultural 2018-2019, i que millor que al nostre poble i amb la nostra gent. A les 8 de la vesprada presentarem a la Casa del Regador el llibre de Vicent Climent Ferrando “Acosta’t a la ribera” junt amb Reclam Editorial. Al llarg de la presentació, parlaren Jose Luis Arcos, Arturo Blasco de l’editorial Reclam, Josep Lozano i Vicent Climent.


Acosta’t a la Ribera és un projecte antic de la Coordinadora de la Ribera, un encàrrec que fa cinc anys va fer a Vicent Climent, perquè redactara una guia de la comarca, entre turística i proposta per a visites guiades educatives.


El projecte va dormir un temps, però, finalment, ha vist la llum gràcies a la iniciativa de Reclam Editorial, la qual ha fet una edició molt acurada, farcida de fotografies i amb un format fàcil de dur a les mans per consultar el llibre a qualsevol visita. L’edició en si, és un intent de cobrir el dèficit de guies que contraresten el desconeixement que molts riberencs i riberenques tenen de la seua pròpia comarca, com també de convertir-se en un estímul perquè visitants forasters s’acosten a la Ribera esperonats pels seus atractius, tant paisatgístics com monumentals.


Com diu Vicent Climent a la contraportada del llibre “Acosta’t a la Ribera és una guia il·lustrada per conéixer més a fons la comarca i els seus atractius patrimonials i naturals.



7 visualizaciones0 comentarios

Entradas recientes

Ver todo

Comments


bottom of page