top of page
  • Foto del escritorAssociaició Cultural Algoleja

X Sopar Estellés

I per fi ens retrobarem. Després d'un estiu amb calma i temps per a recarregar les piles, encetàrem el curs cultural amb el nostre acte per emblema, la X edició del Sopar Estellés.



La nit ens va acompanyar de forma agradable, i acompanyats per Musics, començaran a recitar els nostres xiquets i xiquetes un cançoner popular. Ells són el futur de la nostra llengua i cultura, aquells que la mantindran viva, i amb l'esperança per bandera un darrere d'altre ens deixaren emocionats. A més, comptàrem amb la presència de diversos poetes i poetesses guardonats en diferents concursos de poemes al nostre territori, i van poder donar un toc distingit i original a aquest sopar. I com no, el Quadre de Balls ens va ballar com no, el Bolero de l'Alcúdia que sempre ens deixa emocionats i emocionades.


Començà el recital en honor al nostre poeta Estellés... Amor, sexe, mort, vida, la quotidianitat de les coses senzilles, la nostra terra, la nostra llengua... Sempre és un goig poder compartir els seus poemes entre amics i amigues, sempre és un plaer retrobar-nos una nit de setembre. Gràcies a tots i a totes per la vostra assistència, us esperem en la XI Edició.




10 visualizaciones0 comentarios

Entradas recientes

Ver todo

Comentários


bottom of page