top of page
  • Foto del escritorAssociaició Cultural Algoleja

LA VEU DEL REGNE

Sempre és especial reprendre la nostra activitat, i que millor que iniciar el 2019 a la nostra estimada València. El diumenge 13 de gener, l'Associació visitava l'exposició “La Memòria del Regne” al Palau de La Generalitat amb motiu del seu 600 aniversari. De la mà de Juana Lazaro de Didamecum, A.C. que ens ha fet un repàs de la nostra història i ens ha mostrat les diferents sales i l'edifici.


Sens dubte, ens va ajudar a conéixer la màxima institució valenciana, la que encarna la representació política dels valencians i l’administració de l’autogovern, i també de la història valenciana en general.

A més, de la mà del nostre soci i col·laborador, l'escriptor Josep Lozano, vam poder gaudir d'un passeig pel centre històric de la ciutat i poder conéixer la ubicació de les muralles que va tenir la ciutat de València al llarg dels seus segles.

València va tenir altres muralles abans d'aquestes. Hi va haver un recinte emmurallat romà i posteriorment un altre de musulmà. Les muralles medievals de València es refereixen a les edificades ja sota domini de la Corona d'Aragó i que estenien l'àrea protegida per les musulmanes.



3 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

Comentários


bottom of page